sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Project puolimaraton 18.5.2013

Projekti polkaistiin käyntiin jo aikaa sitten, eräänä aurinkoisena aamuna mökkirannassa edellisen illan herkkuja sulatellessa. Päätin että seuraavana keväänä juoksen puolimaratonin. Ajaksi tarkentui nopeasti toukokuu 2013.

Koska puolimaraton on tällaiselle - entiselle  heh heh - urheilijalle ihan pala kakkua niin enpä viitsinyt kovasti tavoitteen eteen töitä tehdä syksyllä. Talvella lenkkeilin vähän mutta seli seli oli huonot kelit ja kotitöitä ja sitä rataa. Nyt alkuvuodesta olen aktivoitunut ja lenkkeillyt jo jonkin verran. Niin ja käynyt pari kertaa salilla.

Koska totuuden hetki on kuitenkin enää reilun kuukauden päässä, päätin aloittaa valmistautumisen nyt ihan tosissaan. Tämä projektipäiväkirja olkoon ruoskijani ja innoituksen lähteeni. (et ehkä tiennyt, mutta kaikenlaiset päiväkirjat ovat aina saaneet minut liekkeihin ja ylittämään itseni). Toukokuun 18. päivä on totuus edessä. Ja joo, en minä niin tosissani ole että ihan masennun jos homma menee puihin, mutta lupaan etten luovuta ennen kuin olen kaikkeni antanut.

Näillä sanoin julistan Project puolimaratonin alkaneeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti