torstai 31. heinäkuuta 2014

Hellefillarointia

Tein viime sunnuntaina aamulla lyhyen hölkkälenkin ja illalla 15 km fillarilenkin. Kummallakaan kerralla en onnistunut täysin pääsemään kuumuutta karkuun. Maanantaina lenkkeilin reipasta kävelyä kaverin kanssa - helteessä. Ja eilen karkasin töistä aikaisin, täytin fillarin kumit, pakkasin hedelmiä ja juomaa mukaan, ja lähdin fillarilenkille Orimattilaan.

Säätiedotus lupasi siinä kohtaa menomatkalle aurinkoa ja paluumatkalle sadetta ja ukkosta. Toisin kävi. Koko 69 km meni ukkosmaisessa helteessä vailla pisaraakaan vettä. Sekin vesi joka oli juomapullossa muuttui matkalla raikkaan viileästä tunkkaisen 30 asteiseksi....

Matkalla oli paljon mäkiä - kiva - ei yksitoikkoista, mutta myös todella kapeat pientareet. Ja rajoitus 100, joten rekat vetivät melko vauhdilla ohi ja läheltä.... ei järin mukavaa.

Orimattilassa kävin paikallisen nähtävyyden, vanhan kehräämön pihalla popsimassa eväät ja ottamassa selfien :) Kehräämöllä on nykyisin kynttiläpaja, majoitusta, ravintola, hemmotteluhoitoja ym. Minä hemmottelin reisiäni sen verran että pientä krampin alkua pukkasi justiin ennen kotipihaa. Onneksi selvisin säikähdyksellä ja jalat palautuivat nopeasti kun pääsin viileään (ilmalämpöpumpun eteen elbailemaan), sain lisää juomaa ja venyttelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti