tiistai 9. kesäkuuta 2015

YlikuntoTreeniCooper

Joo. Sarjassamme järkevät ideat....

Puolustaudun ennen kuin edes aloitan. Mäntsälän Urheilijat järjestää kesäaikaan Cooperin testejä kerran kuussa paikallisella urheilukentällä. Koska olen niin iloinen että joku järjestää jotain (ja vielä kaiken lisäksi ilmaista) tapahtumaa, halusin ehdottomasti osallistua. Toukokuun testiin en mennyt koska helatorstaina oli kisat, puolikas Hyvinkäällä.

Osallistuin siis tänään. Pohjalla lauantailenkki 12 km (rauhallinen tosin), eilen lenkki 5 km (rauhallinen), tänään päivällä työpaikkaliikuntalenkki 9,6 km.... ja tänään on siis tiistai. Cooperin testi alkoi illalla 19:15. Hyvinhän siinä ehtii palautua...

Otti koville, oli raskasta. Oma mittari sekoili ihan totaalisesti... näytti matkaksi 2,9 km. Virallinen tulos oli kuitenkin 2 610 m. Eli 80 m heikommin kuin sillon eräänä huhtikuisena aamuna "klik" kun sitä yksin testasin. Tosin nyt en enää uskalla luottaa mittariin, enkä viimeksi käyttänyt ajatusta sen miettimiseen näyttikö mittari järkevää lukemaa. Olin vaan tyytyväinen kun tulos oli ok.


No näkeehän tuosta kuvastakin että mittari kulki ihan omia polkujaan. Minä sipsutin koko ajan radan sisäsyrjää, en todellakaan hyppinyt välillä autotien puolella.

Mut joo, nyt otan hieman huilia. Voitan itseni seuraavaksi palautumisessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti