lauantai 27. kesäkuuta 2015

Palauttelua luontopolulla

Ajelin perjantaina työreissulta Helsingistä kotia kohti ja mietin mitä tekisin illalla. Lapset reissussa, ukko omissa touhuissaan, aurinko paistoi ja jotain olis kiva touhuta ennen kuin lösähtää sohvalle. Treeniä oli sen verran tehtynä, että lenkille ei oikein ollut syytä lähteä. Siitä se ajatus sitten lähti, ja keksin että teen reissun oman kylän luontopolkua katsomaan. Se reissu on pitänyt tehdä jo iänkaiken, mutta aina jäänyt tekemäti.

Googlasin reittiä ja ihan ekojen linkkien joukossa oli paikallisen matkailuyrittäjän hieno kuvaus reitistä. Ja ohjeet miten reitin alkuun löytää. Vinkit löytyvät "täältä". Kiitos Marjut.


Tarkoitus oli tehdä palauttava, kevyt kävely. Ihailla luontoa, ottaa kuvia, saada yksi asia "to do" -listalta pois ja napostella pienet eväät reissulla. Hyvin onnistuin. Otin vain muutamia hölkkäaskelia... :) Niinku testiksi.


Reitillä oli jonkun verrankin nousuja, samanverran laskuja, metsää, kalliota, kuralössöä, aivan mahtavia maisemia, nokkosia, hyttysiä ja pitkospuita. Hieno kokemus. Ja kokemus joka jätti pienen kutkutuksen mennä kokeilemaan sama reitti juosten - pari kiekkaa putkeen...

Niin ja reitin varrella on myös kolme geokätköä. Yritin niistä yhtä bongailla, mutta löytymättä jäi. Toisella kertaa sitten ehkä. Täytyy ottaa apuvoimia mukaan... :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Kunpa joskus pääsisi ihailemaan tuollaista luonnon kauneutta. Hyvää kesää! Kiva blogi sinulla. Tulen paremmalla ajalla tutustumaan.

    VastaaPoista