lauantai 13. kesäkuuta 2015

Märkäpukua testaamassa

HiHii. Tilasin itselleni märkäpuvun. Ihan vaan siitä ilosta että voitin itseni muutama viikko sitten ja uskalsin uida avovedessä Kuusijärvellä Tri-porukassa "klik". Because of that I am worth it :)

Tällä kertaa olin enemmän oma itseni (kuin pyöräostoksia tehdessä), enkä malttanut käyttää kovasti aikaa vertailuun ja foorumien lukemiseen. Tiesin että kohtuullisen puvun voi saada satasella, ja parilla sadalla saa jo hyvän. Hieman eri asia siis kuin pitkälti toista tonnia oleva fillarihankinta. Virtaviivaisen näköinen ja kovasti hienoja ominaisuuksia sisältävä puku löytyi netistä nopeasti Endurance Sportin sivuilta. Merkki oli Sailfish.

Puku oli noudettavissa postista perjantaina ja hetihän sitä piti päälle testata ja ottaa kiintiö-selfiet kotipihassa...


Ja kyllä. Se oli justiin sopiva! Ja poltteli niin kovasti, että pakko oli päästä testaamaan ihan veteen asti mahdollisimman pikaisesti.

Tänään sää suosi. Lähdettiin siis muksujen kanssa Kuusijärvelle - se oli minulle helppo paikka kun olin siellä jo kerran käynyt, ja arvasin että siellä on varmasti väkeä. Ei niinku voi perääntyä enää rannassa...


Muutaman sata metriä polskin menemään ja päästin sitten lapset vuorostaan järveen. Nuo hurjat eivät paljon märkäpukuja tarvitse. Uivat itsensä horkkaan ja pyysivät sitten kahviosta jäätelöt... Jep. Ei mun juttu. Tai siis on. Jäätelö. Mutta ei kylmiltään. Heti kylmän järviveden jälkeen.

Summa summarum. Hyvä puku. Minä kaksi kertaa järvessä tänä keväänä ja Juhannuksena mereen testaamaan? Kliseeseen on hyvä lopettaa... Jos joku olisi sanonut pari kuukautta sitten että minä uin tänä keväänä järvessä märkäpuvussa niin enpä olisi häntä uskonut :)

3 kommenttia:

 1. Miten osasit valita oikean koon sovittamatta? Itsekin pitäisi märkäpuku hankkia ja netistä varmaan saisi kohtuuhintaisen, mutta koko epäilyttää. Sen pitäisi kuitenkin olla niin tyköistuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissä oli hyvä kokotaulukko jossa oli spekseinä pituus ja paino. Ja asiaan perehtynyt tuttavani lupaili että jos omat mitat sattuvat hyvin vaihteluvälin sisään niin aika luottavaisin mielin voi tilata. Ja onhan noissa palautus-oikeus jos ei istu. :)

   Poista
  2. Uskallan siis tilata! Sitten vaan lisävauhtia triathloniin! :D

   Poista