maanantai 4. toukokuuta 2015

Juoksukoulua ja triathlonkoulua...

Voisi ajatella että mitä opettelemista juoksemisessa on?! Sen kun juoksee, kaikkihan sen osaa. Kyllä, kyllä, mutta tekniikkaa voi parantaa, kestävyyttä kohentaa, vauhtia lisätä ja tietysti verkostoitua ja kisailla. Ilmoittauduin siis paikallisen kansalaisopiston juoksukurssille tälle keväälle. Ensimmäinen tapaaminen oli reilu viikko sitten. Eka kerta teoriaa ja sitten radalle rehkimään.

Teoriatunnilla sain valaistuksen mitä tulee treenin- ja kisojennaikaiseen lisäenergian tarpeeseen... ja marssin markettiin ostamaan urheilujuomatiivistettä ja geeliä testiin.


Se kuvaaja joka minut sai tähän ryhtymään on tässä (ja se on kopioitu "KLIK" linkistä):Tuolla sivulla on muuten hyvää tietoa, Suosittelen että vierailet sivulla ajatuksen ja ajan kanssa.

Niin ja koska olen kolmen lapsen äiti ja harrastan kaikenlaista muutakin, niin ajattelin että yksillä lastenhoitojärjestelyillä voin osallistua myös triathlonkurssille joka pidetään aina heti juoksukurssin perään. Neljä viikkoa torstaisin ja sunnuntaisin siis ohjelmassa yhteensä 2,5 h ohjattua treeniä. Kätevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti