keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Yhteensä 20 ja risat

Reilut kaksi viikkoa vaivanneen ärsytys-yskän ärsyttämänä olen treenaillut lenkkiä ja uimista. Ajatuksena häätää lima ja kutina kurkusta. No, niistä en tiedä, mutta ainakin mielialaan (yskityn yön jäljiltä) treenaaminen vaikuttaa positiivisesti. Muutama personal best on tullut ja ne ovat kahdelta viimeisimmältä reissulta.

Viikonloppuna olin sukuloimassa Kotkassa ja kun lapset olivat mummon hoteissa niin minä pääsin heittämään pitkän lenkin lapsuusajan maisemissa. Kotkansaari-Mussalo-Karhuvuori-Langinkoski-Kotkansaari teki mittaa lenkille 17 km. Viimeksi sama reitti oli työn alla 5 vkoa sitten. Silloin lenkki meni keskinopeudella 9,5 km/h ja nyt 9,7 km/h.

Langinkosken sillalla eli Lankkarilla Kotkalaisittain

Altaaseen hyppäsin tänään ja kauhoin mittaa reilun tunnin treeniin 3 km. Pääasiassa vapaauintia eli vaparia. Hitsin hauskaa se uinti vaan on. Muistuu mieleen ne ihan muutamat treenit joita poikien kanssa vedettiin aikanaan Kotkan Uimaseuran leivissä väliin Kotkan hallilla ja väliin Karhulan hallilla. 

Mittari ei ihan pelitä kuten toivoisin, mutta voin antaa sen anteeksi. Pääasia että on hieno fiilis ja olkapäät ja kädet saa jumppaa. Juoksulenkillä ne ei kovasti pääse töihin. Koska en halua tunnustautua fanaattiseksi juoksijaksi niin olen siis päättänyt treenata monipuolisesti. Ehkä pysyy paikatkin paremmin ehjinä. Tai vaihtoehtoisesti hajoo sitten useampi paikka :)

Niin ja otsikon 20 tulee PB treeneistä. 17 km juoksua + 3 km uintia ja risat päälle tulee muista lenkeistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti