lauantai 11. lokakuuta 2014

Pientä ylläpito-urheilua

Paloheinän puolikkaan jälkeen olen ottanut muutaman viikon rennosti. Mukana on ollut muutama kolmen treenin viikko ja yksi totaalinen lepoviikko jolla oli vaan yksi lenkki eikä mitään muuta. Lenkkeilyn lisäksi viikko-ohjelmassa on nykyään siis jokamaanantainen kahvakuulatreeni paikallisen kansalaisopiston tapaan. Se on ollut tosi mukava lisä harjoituksiin. Pääsääntöisesti olen siis korvannut yhden lenkin kahvakuulatreenillä. En ole vielä (korostan sanaa vielä) ihan niin fanaattinen että lisäisin treenimääriä kovasti. Mieli halajaa muihinkin harrastuksiin. Käyn Neuloottisten kanssa neulomassa ja Marttojen kanssa marttailemassa. Niin ja perhe ja työt kuuluvat tietty myös viikko-ohjelmaan :)

Tänään tein viikon pitkän lenkin heti aamusta. Minulle nimittäin lauantaina klo 9 on heti aamusta... Tälle päivälle oli luvattu sadetta, mutta ehdin ennen sitä liikkeelle. Sää oli mitä mahtavin. Raikas, aurinkoinen ja lämpötila noin 12 astetta. Ihan ässäkeli juoksemiseen.

Tein 14 km lenkin lähimaastoissa. Tarkoitus oli tehdä rento reissu, mutta hieno keli ja rennommat viikot takana saivat vauhtia tossuun ja sykkeet nousivat vauhtikestävyyden lukemiin. Keskisyke 163 ja nopeus 9,5 km/h. Ihana lenkki ihanassa syysaamussa. Me like.


Vaikka keli olikin nyt hyvä ja valoisa, otin jo käyttöön meidän kuopuksen (4 v) turvaliivit. Ovat hälle hieman isot, mutta mulle just sopivat. Tuolla kun osan matkaa ravasin esim. tienvartta, niin on jotenkin turvallisempi olo kun heijastinliivit hohtavat päällä. Suosittelen kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti