torstai 16. lokakuuta 2014

Aikuisten uintia

Vietiin lapset viime sunnuntaina uimahalliin polskimaan. Siinä lastenaltaassa lilluessani katselin miten paikallinen uimaseura treenasi. Tuli, ah, niin kaihoisa olo. Kyllähän minäkin silloin teininä uin kilpaa ja treenasin altaassa vähintään neljä kertaa viikossa. Tuli himotus päästä pitkästä aikaa aikuisten uinnille.

Ja kun minä saan inspiraation, niin silloin yleensä alkaa tapahtua hyvin nopeasti. Eilen illalla pakkasin kamat ja kaahasin Järvenpään uimahallille. Parkkipaikalla kaivelin vielä sports trackerin muistista viimeisimmän kerran kun olen ollut hallilla lasit ja lakki päässä. Se oli 9.1.2013 eli melkein kaksi vuotta sitten. Silloin uin 1,5 km ajassa 45 min. Nyt on kuntoa kohotettu lenkkeilyllä, mutta tekniikkaahan ei ole treenattu sitten 25 vuoteen....

Hyvin se meni ja oli ihanaa. Uimaseura treenasi kahdella radalla ja nopeiden uimareidenkin rata oli ylibookattu joten omaa nopeutta oli mahdotonta ylläpitää. Ehkä ihan hyvä, oli siis pakko ottaa iisisti. Olis muuten hyvin todennäköisesti käynyt yli-yritys ja uupumus. Nyt jäi ihan ässäfiilis ja voittajaolo. Heitin 2 km vaparia ja rintaa vaihdellen 53 minuuttiin. Sykkeet jäivät tosi alhaisiksi hitaan vauhdin johdosta, mutta hitsi että tuli hyvä mieli treenistä. Lisää tätä!Mittarilaitteita en saanut pelittämään kunnolla, asetuksiin pitää perehtyä paremmin ennen ensi kertaa. Mää kun niin tykkään saada vertailutietoa ja speksejä treeneistä. Ja uinnista ei ole toistaiseksi muuta kuin kilsat ja minuutit. Tiedän että mun Suunto Ambit pystyy niin paljon parempaan. Kerron sitten kun saan ekat mittaustulokset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti