lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mikä on punainen ja liikkuu noin 9 km tuntivaudilla?

No Retuhan se siinä reippailee!

Villamyssy on siis liikaa kuuden asteen lämpötilassa aurinkoisella kelillä (vaikka tuulee). Villapipon lisäksi mieltä lämmitti hyvin mennyt lenkki. Eilen reissun päällä nautiskeltu pitsa ja pehmis takasivat että energiatasot olivat kohdillaan, kaunis ilma nostatti mieltä ja pari päivää huilineet penikatkin olivat ihan hissukseen. Heitin 11,3 km:n lenkin vajaan 9 km:n tuntivauhdilla ja 158 keskisykkeellä. Ihan ok tulos mulle.

Lenkillä oli seurana Cheek ja pari muuta mukavaa kaveria. Päivitin viikko sitten iPodiin uutta lenkkimusaa ja tänään sijoitin vielä uusiin kuulokkeisiin. Kuvassa sekä vanhat että uudet. Napit ei pysy korvissa muuten kuin myssyn alla ja minulla ennestään olevat "juoksukuulokkeet" ovat laadultaan ihan karmeat. Hifistin vaimona olen sen verran joutunut opiskelemaan äänenlaadun teoriaa, että minäkin ymmärrän jo jotakin huonosta versus hyvästä äänenlaadusta.

Uudet kuulokkeet ovat melko massiivisen oloiset, mutta (myyjän mukaan heh-heh) tosi laadukkaat. Koss näyttää olevan merkki jos joku muu niistä jotakin ymmärtää... Minä annoin myyjän puhua itseni ympäri ja valitsin vaan laajasta väriskaalasta kaikkein tyttömäisimmän pinkit :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti