maanantai 15. huhtikuuta 2013

5 km vesisateessa

Tein saman lenkin kuin eilen mutta huolehtimatta pätkääkään sykerajoista. Eli vedin sen mitä kunto antoi myöden - eli ei hirveesti...Keskisykkeellä 158 ja keskinopeudella 9 km/h aikaa lenkkiin meni vajaat 35 min. Justiin sen verran että ehti lenkkivaatteet kastua :) No, jos sateesta jotain positiivista haluaa hakea, niin se yltyi kun pääsin sisään - eli olisin kastunut vielä pahemmin jos olisin lähtenyt puoli tuntia myöhemmin lenkille.

Kun mainitsin että tykkään tilastoida asioita niin tässä tilastoa huhtikuulta:

8 harjoitusta tämä päivä mukaan lukien ja sisältäen:
5 juoksuharjoitusta, yhteensä 43 km
2 salitreeniä
1 intervalliharjoitus 5 km

Ei ihme että juoksu on ollut välillä tahmeaa. Kun tällainen sohvaperuna pistetään kylmiltään hölkkäämään 40 km parissa viikossa niin tukkoonhan se vetää... Onneksi tuohon ajanjaksoon on mahtunut myös yksi jalkojen hieronta. Alkaa meinaan penikoissa tuntua.

Huomenna onkin sitten ihan muut kujeet. Ilta menee neulontaharrastukseni parissa paikallisessa kirjastossa. Neulontakerhon tuo tälle vuosisadalle Skype, jonka kautta saadaan yhteys joukkoon muita neuloosiin hurahtaneita. Siellä me emännät kilkutellaan kutimuksia ja vaihdetaan mielipiteitä langoista. Joo, hulluutta on montaa sorttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti