sunnuntai 6. syyskuuta 2015

DNS no way! Uusi Lahti juoksu - check!

Vielä viikko sitten postasin kavereille että taitaa tulla mulle DNS (did not show, ei ilmaantunut kaveri lähtöön) Uusi lahti juoksuun. Jalat ovat jatkuvasti kiukutelleet, oikeastaan koko kesän. Milloin penikat, milloin kantapäät ja nyt viimeisimpänä sekä kantapäät että jalkapöytä. Joku minua viisaampi olisi ottanut treenitaukoa oikein reilusti ja hoitanut jalat kuntoon. Minä taasen päätin että vielä tämän reissun teen ja huilautan jalkoja sitten...

Keli oli mitä mahtavin, järjestelyt toimivat todella hienosti ja jalatkin kestivät joten kuten. Kaikki riippuu toki vertailuryhmästä. Jos jalkoja vertaa tavallisiin, ihan kivuttomiin jalkoihin niin tokihan näissä minun koivissa enemmän kipuilua on... ja jos ne olisivat jonkun verran kipeämmät - niin, sitten en niillä pystyisi juoksemaan. Kävelemään ehkä pystyisin... Luulen että sama tauti vaivaa aika montaa juoksijaa. Normaalin raja hämärtyy kun veri vetää lenkkipoluille ja kisareissulle.

Reitti kulki tutuissa maastoissa. Olen asunut sekä Kariniemenkadulla että Ruoriniemessä ja molemmista mentiin ohi parikin kertaa. Puolikas koostui siis kahdesta reilun kympin lenkistä. Vesijärven satamassa on tullut joskus tehtyä muutakin kun juostua. Sieltähän saa hyvää pullaa ja maistuvia virvokkeita ;)

Juoksu meni ok, mutta ei ollut minusta tänään ennätysten rikkojaksi. Sivusin kuitenkin (jo toista kertaa peräkkäin) omaa keskinopeusennätystäni ja juoksin siis täsmälleen samalla vauhdilla tämän puolikkaan kuin kaksi edellistä. Reissujen kilometrimäärät ovat hieman heitelleet, joten loppuaika on ollut joka kerta jotain yli kaksi tuntia, mutta eri verran. Tänään se oli 2:02:44. Ei tullut kahden tunnin alitusta vieläkään.


Summa summarum: mukava reitti, hyvin hoidetut järjestelyt, hieno kannustus radan varrella, selkiä joita ohittaa ja niitä kavereita jotka painelivat minun selästä ohi. Reitillä riitti siis ihmeteltävää. Juomapisteitä oli riittävästi huomioiden jopa ennakoitua kuumempi säätila. Maalissa sai leipää ja keittoa sekä mukavan tuotepaketin.

Jotta mukaan tarttuisi muutakin kuin osallistumismitali ja mainoslahjat, niin tein vähän hankintoja kompressiokauppiaalta...


Josko näistä saisi apuja palautumiseen, lenkkeilyyn, ärtyileviin koipiin ja samalla uutta väriä treeniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti