tiistai 15. syyskuuta 2015

Rentoilua...

Ei se Lahden reissu oikein hyvää jaloille tehnyt... Vaivat senkun lisääntyivät. On vaan pakko myöntää että tahtia on hillittävä (tai vaihdettava lajia muutamaksi viikoksi... ;)). Pohkeet olivat tukkoiset, kantapää kipeä, kuten myös jalkapöytä. Akillesjänne kireä ja ärtynyt. Ajatus toki oli alunperinkin käydä vielä Lahti ja huilia sen jälkeen.

Otin hoidoksi kolme kertaa hierontaa joista kaksi kertaa on nyt takana. Palautumisohjelmaan on kuulunut myös uintia, rauhallista patikointia ja runsaasti venyttelyä. Ja magnesiumia ja e-vitamiinia ja tulehduskipulääkettä. Liraus punkkua myös. Ei urheilija tervettä päivää nää...

Uinti uimahallissa on itse asiassa ollut tosi kivaa kylmävetisen kesän jäljiltä. Uinti uimahallissa on tosin minusta aina kivaa. Mutta se on ollut nyt oikein erityisen mieluista. Oltiin tri-porukan kanssa Orimattilan hallilla tekniikkaharjoituksissa lauantaina... siitä tulee videotallenne tällä viikolla. Jee, näkee miten hienosti kädet pärskivät :) Ja eilen tein vielä oman reissun Järvenpään hallille. Pari kilsaa vaparia kertyi molemmista reissuista.

Lasten kanssa käytiin kiertämässä Haukankierros, paikallinen lyhyt luontopolkureitti Mäntsälässä. Oikaistiin mutaisimmat kohdat, joten matkaa kertyi 4 km. Sen jaksoi viisivuotiaskin hyvin patikoida. Ja minä pääsin sisäänajamaan vaelluskenkiä jotka pääsevät tosikoitokseen lokakuulla. Lähdetään silloin kaverin kanssa reissuun Saksan Bad Aiblingiin neljän päivän patikkaretkelle. Huisia!

Eli rentoiltu on. Ihan jo taas kuumottaa lähteä pienelle lenkille... testaamaan onko jalat jo ajokunnossa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti