lauantai 22. elokuuta 2015

10 x 426 = treeni Malminkartanon portaissa

Malminkartanonhuippu (ruots. Malmgårdstoppen) eli Malminkartanon täyttömäki on Helsinginkorkein paikka Malminkartanon osa-alueella. Se yltää keskimäärin 90 metrin korkeuteen merenpinnasta. (wikipedia)

Tuo paikka on paljon esillä juoksijoiden foorumeilla ja on todella suosittu treenipaikka. Rappusissa hikoili tänäänkin kaveria laidasta laitaan. Minä ja mun kaverit - kiitos Heidi ja Tero tsemppiseurasta, tosi urheilijoita painoreput selässä, lapsiperheitä ja ihan vaan omaksi iloksi kuntoilevia naisia ja miehiä. Sinne voit siis mennä vaikka olisit aloittelija tai pro, määräät itse vaudin ja rasituksen tason.

Koska meillä ei ollut kokemusta rappurallista, oli menomatkalla mysteeri monta kertaa tulemme portaat kiipeämään ja kuinka raskasta se on. Keli oli aurinkoinen, 24 astetta. Onneksi osa rapuista on koristepensaiden varjossa... Huipulta pääsi alas joko portaita, tai soratietä. Molemmat reitit tuli kokeiltua.
Rappusia rinteessä on 426 ja me kivuttiin ne kymmenen kertaa. Aikaa harjoitukseen meni tunti ja viiskyt minuuttia. Nopeamminkin olisi voinut mennä, mutta otettiin aloittelijoina iisisti. Piti pystyä ajamaan autolla pois...

Suunnon kuvaajasta käy hauskasti ilmi miten syke seurailee korkeuseroja melkoisen täsmällisesti ;) Voin kertoa että kukaan ei kiivennyt rappuja ylös puuskuttamatta. Hauska treeni oli. Huomenna tiedän mitä mieltä reidet ja pohkeet treenistä olivat.

Rinteen päällä meitä lenkkeilijöitä ilahdutti kulttuurielämys. Bändi nimeltä Assemble the charriots oli kuvaamassa musiikkivideota joten saimme nauttia taide-elämyksestä hikoilun lomassa. 

Pyörä PT Tero, Heidi ja bändin pojat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti