sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Paloheinässä tavataan!

Päätin pari viikkoa sitten että tämän syksyn juoksutempaus on minun kohdallani Paloheinäjuoksu 21.9.  Paloheinä on kuuleman mukaan (on tuo face sitten ihmeellinen) tosi nasta paikka juosta ja siellä kokoontuu peräti kerran kuussa mukava porukka mittaamaan juoksukuntoaan. Kaikentasoista, eri matkoille, hyvällä asenteella ja rakkaudesta lajiin. Ok, passaa mulle!

Niin siis samaan aikaan kun päätin seuraavan kisapäivämäärän, ajauduin puolivahingossa Facebookissa mukaan ryhmään "kestävyyttä pintakaasulla 24/7". Heitin sinne kysymyksen josko joku siellä olevista 2579 jäsenestä osaisi kertoa minulle jotain Paloheinästä kisapaikkana. Ja hei, sieltä löytyi heti useita paikan tuntevia ja kommentit olivat positiivisuutta tulvillaan. Tuli ihan semmoinen fiilis että haluaisin heti siltä istumalta huristella Paloheinään lenkille :)

Lisää Paloheinästä ja järjestävästä seurasta -> "klik"


Treeniä on tullut ihan ok mukavasti nyt kesäloman jälkeen. Noin kolme lenkkiä viikossa. Nyt on edessä viimeiset kaksi viikkoa, jotka tulee käyttää viisaasti. Ensi viikolla yksi pitkä lenkki ja joku lyhyt reipas. Muuten rauhallista fiilistelyä ja viimeisellä viikolla ennen kisaa vain pientä lenkkiä jotta jalat oikein huutavat lenkkiä sunnuntaina klo 12:00. 

Tavoitteena on parantaa keskinopeutta kevään juoksusta Hyvinkäällä, jossa nopeuteni oli 9,5 km/h (ihan eka puolikkaani oli myös Hyvinkäällä, mutta tappomaastossa ja silloin keskinopeuteni oli huimat 7,7 km/h). 

Jos maasto ei siis ole ihan mahdoton, niin uskon että nopeus hieman paranee. Ensi keväälle tähtäimessä onkin kahden tunnin puolikasvauhti eli keskinopeudella 10,6 km/h kisa läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti