sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Mussalon lenkki, ja Karhuvuoren

Olin viikonloppua viettämässä nuoruusvuosien maisemissa Kotkassa. Heti alkuun yllätyin iloisesti kun kyyditsin sukulaisia shoppailureissulle Jumalniemeen ja löysin paikallisesta Intersportista Footbalance mittauspisteen! Olen himonnut sitä testiä jo aikoja, ja nyt tilaisuus tuli eteen kuin Manulle illallinen. Matkaan jäi siltä reissulta sekä pohjalliset että uudet lenkkarit. Lenkkaritkin olivat syksyn ostoslistalla, joten ihan täysin heräteostos ei ollut kyseessä.


Asics gel nimbus 16 ja footbalance pohjalliset

Uusia lenkkareita ja pohjallisia tulee testata ensin lyhyellä lenkillä ja totuttaa jalka niihin. Viikonlopulle oli kuitenkin suunnitelmissa viimeinen pitkä lenkki ennen ensi sunnuntain puolikasta. Niinpä lenkille lähtivät mukaan hyvin palvelleet vanhat Asicset.

Perinteisen Mussalon lenkin päälle kiersin vielä Karhuvuoren lenkin joten koko reissulle tuli mittaa 17 km. Lenki meni loistavasti, keskinopeus oli 9,5 km/h ja jalat jaksoivat. Hieno fiilis. Reilu vuosi sitten menin Mussalon lenkin (13,5 km) selviämällä läpi, ja keskinopeus oli silloin 8 km/h. Pöllömpikin arvaa että tuollainen tuloskehitys antaa ihan järjettömästi virtaa treeneihin jatkossakin. Vaikka ei mua ole tarvinnut lenkkipolulle pakottaa tähän astikaan :)

Langinkosken sillalla


Ensi viikolla luvassa lyhyttä ja rauhallista. Sunnuntaina kisareissu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti