sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ensimmäinen virallinen treeniviikko takana

Vierumäen reissusta on mennyt viikko, ja sieltä saatu treeniohjelma on ollut nyt saman ajan käytössä. Samalla olen perehtynyt lisää Movescount ohjelmaan. Niin ja päivitin juoksubiisilistan. Motivaatio on kohdillaan, haasteena ainoastaan yrittää pysyä aisoissa ja seurata ohjelmaa. Ettei ole taas kohta penikat kipeät...

Tällä viikolla ohjelmassa oli perusviikko, johon kuului kaksi peruskestävyyslenkkiä ja yksi vauhtikestävyysharjoitus. Ne on kaikki tehty. Venyttelyt ja kuntopiiri - hmm - siinä on toinen haaste. Venyttelyä olen tehnyt vähän, kuntopiiri jää pihatöiden varaan luultavasti. Kyykkäilen pihan puskissa ja nostelen lehtikasoja kompostiin... menisikö se kuntopiiristä? :)

Movescount on osoittautunut tosi toimivaksi käyttöliittymäksi kun sitä on tutkiskellut tarkemmin. Totuus on kuitenkin se, että saadakseen kaiken ilon irti laitteista ja ohjelmista, niin täytyy olla vähän intoa surffata koneella ja perehtyä asiaan. Mutta kun sen tekee, niin kaikki tieto löytyy mitä ihmisen treeneistä tarvii tietää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti