torstai 24. huhtikuuta 2014

Välitavoite lähenee....

Huomenna lähden Vierumäelle juoksukouluun - jeeeee! Juoksutekniikkaa, luentoja, juoksuharjoituksia (peruskestävyys ja vauhtikestävyys), lihaskuntoa ja lihashuoltoa. Samanhenkistä väkeä toivon ja oletan olevan paikalla ja saan koko viikonlopun keskittyä ihan vaan itteni kehittämiseen. Hitsin hienoa. Ultimate välitavoite on kuitenkin 29.5. järjestettävä Hyvinkään hölkkä, jonne lähden puolikasta juoksemaan.

Kohti näitä olen tällä viikolla mennyt hyvällä harjoittelulla ja maltillisella herkuttelulla :). Maanantaina ylitin itseni ja tein kuluvan vuoden pisimmän lenkin. Hölkkäilin 8,1 km:n tuntivauhdilla 17,5 km:n lenkin! Olin suoraan sanottuna ihan tyytyväinen itseeni sen jälkeen. Jaloissa toki tuntui.

Ja saatat arvata missä osiossa tuntui kun heitin pääsiäispyhien alkuun kevään ensimmäisen pitkän pyörälenkin... 33 km. Teki istuminen meinaan tiukkaa sinä iltana.

Muuten olen tehnyt vähän palauttavaa kävelyä ja tänään rauhallisen kaverihölkän jolla oli mittaa just vajaa kymppi. Niin ja sitten tietysti pääsiäishelteillä patikoitiin mökkirantaan paistamaan nuotiomakkaraa. Ihanat kelit ei voi muuta sanoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti