sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Katse kauteen 2016

Vielä on vuotta jäljellä ja muutama pikkutavoite valmistumatta. Olen kuitenkin siirtänyt katseen jo henkisesti vuoteen 2016 ja asettanut sinne seuraavat itseni voittamisen merkkipaalut:

- puolimara aikaan 1:50 - tämä suht kova tavoite. PB 2:00:57 tällä hetkellä.
- polkupuolikas - tämä hauska tavoite, varmasti raskas, mutta kovasti odotettu.
- triathlon perusmatka (1,5/40/10) - haasteena avoveden pelko ja vaihtojen vierastaminen.

Uinti (altaassa) menee hyvin. Tunnissa saan kolme kilsaa uitua. Jännään kuitenkin avovettä kovasti. Pyöräily menee ok. Tuon matkan saan fillaroitua joskaan fillari ei ole paras lajini. Olen siinä aika hidas. Juoksu menee ok. Jos nämä pirun jalkavaivat jättävät minut rauhaan niin kaksi tuntia alittuu vihdoin ensi keväänä ja sitten suuntaan kohti tuota 1:50 aikaa. Polut ja patikointi ovat vieneet paikan sydämestäni. Niitä harjoituksia otan lisää aina kun säät ja aikataulut sallivat. Vähintään yhden reissun teen poluille myös lapun kanssa ensi kaudella.

Kuluvalle vuodelle ohjelmassa on pk-harjoituksia, kahvakuulaa ja jalkojen parantelua (akillesjänne sijalla yksi, kantapää sijalla kaksi, kolmen parhaan joukossa nykyään myös lonkat...). Näiden lisäksi uintia ja kaikkea muuta mukavaa liikuntaa.

Suunto Ambitin keräämistä tiedoista katselin että tässä kohdin vuotta juoksukilsoja on kertynyt 843. Jossain vaiheessa vuotta keksin että tonni olisi kiva saada vuodessa täyteen. Se tarkoittaisi 20 km:n viikkojuoksuvauhtia. Ei mahdoton, mutta vaatii kivuttomat jalat, kohtuulliset kelit ja sen että otan tuon asiakseni. Lähiaikoina kun on kovasti kiinnostanut myös uinti ja patikointi.

Tänään menin kasin lähemmäs vuositavoitetta kun kävin tekemässä tunnin mäkijuoksutreenin Hirvihaarassa Mäntsälässä. Reitti on hiihtolatupohja (!) johon en koskaan erehtyisi menemään sukset jalassa. Pelkkää mäkeä alas ja ylös. Jyrkkää mäkeä. Nostattaa sykettä mukavasti. Tänään keskisyke oli 150, mutta korkeimmillaan kävi lukemissa 181. Pistin tuonne yhden kuvankin siitä miten ylämäki ja alamäki seurasivat toisiaan.
 
          Ei kommentteja:

Lähetä kommentti