sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Personal best hiihtoennätys - aika moneen vuoteen...

Toissa talvena hiihdin noin 40 km. Siis koko talvena. Viime talven tavoitteena oli 100 km, josta yhtään en hiihtänyt. Lunta ei vaan tullut omalle kylälle niin paljon että latuja olisi edes tehty. Tälle talvelle otin tuon saman tavoitteen (+tietysti ne viime vuonna hiihtämättä jääneet). En tiedä kuinka tuon tavoitteen kanssa käy, mutta viimeisen neljän päivän aikana olen hiihtänyt jo 32 km! ....Olen siis taas omaan tuttuun tapaani menossa kohti övereitä.... :)

Tänään hiihtoreitti kulki Kartanon lenkkiä. Noin 4 km:n lenkki kokomitaltaan. Oli vaan semmoinen myrskytuuli, että peltoaukealle ei ollut menemistä. Hiihtelin metsän viertä tuulensuojassa edestakaisin sinnikkäästi. Mun psyyke antaa siihen mahdollisuuden, olenhan entinen uimari... siinäkään hommassa ei maisema kauheesti vaihdu. Ei auta vaikka vaihtaisi kaupunkia tai vaikka maatakin.

Tämä hieno reitti...


...supistui siis tähän...


Sukset oli voideltu asianmukaisesti ennen lähtöä, mutta suoja-pakkanen kombo oli saanut ladut kiiltävän jäiseksi, ja lipsuminen oli himppasen riesana. Sivakoin silti 14,7 km tänään. Vauhti ei päätä huimaa, mutta tällä kertaa en edes yrittänyt lipsuvilla suksilla vauhtiennätyksiä, menin vaan ja nautin auringonpaisteesta ja kolmen asteen pakkasesta. Ihana talvipäivä! Tuuli sai vinkua puiden latvoissa ihan rauhassa, minä pääsin siltä jemmaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti