tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ja taas tuli ennätys fillarilla!

Minä olen ruvennut ihan hurjaksi fillarin pyörittäjäksi ja ylittänyt omat ennätykseni tänä keväänä jo monta kertaa. Viimeksi eilen kun tein 44,5 km:n lenkin! Minulla oli epäilykseni sen suhteen miten toissapäiväinen pidempi lenkki vaikuttaisi jaksamiseen. Lähinnä istumalihasten jaksamisesta olin huolissani.Sanoin kotona lähtiessäni että menen niin pitkälle kun perä kestää :)

Lenkki meni tosi hyvin. Otin ukko-kullan neuvosta vaarin (kerrankin uskoin ekasta) ja käytin pienempää vaihdetta. En siis yrittänyt puskea väkisin ylämäkeen vastatuulessa isoimmalla vaihteella. Otin myös alkumatkan rennosti ja kiristin tahtia loppua kohti.

Keskinopeus oli 21,3 km/h ja keskisyke 127. En siis ole ihan yhtä hyvässä kunnossa kuin Stubb, mutta minun mittakaavassani se oli ihan hyvä suoritus. Aikaa meni siis 2 h ja Trackerin mukaan kaloreita paloi pienen pitsan verran.

Kummasti se vaan nälkä kasvaa syödessä ja nyt suunnittelen jo yli viidenkympin lenkkiä...

Juoksukalenteria kävin surffailemassa ja syyskuulla olisi parikin potentiaalista juoksutapahtumaa joista toiseen varmasti lähden. Molemmissa on vaihtoehtoina sekä kymppi että puolikas. Jos vaan maltan parantaa kunnolla penikkani kuntoon niin olen kyllä keimeissä mukana.

Ensimmäinen tapahtuma on 1.9. Porvoossa

PORVOON MITALLA 1.9.2013

Ja toinen mielenkiintoinen (ehkä jopa mielenkiintoisempi) on 15.9.järjestettävä Lassen Hölkkä Myrskylässä

LASSEN HÖLKKÄ 15.9.2013

Katsellaan kuin käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti