maanantai 3. kesäkuuta 2013

Lisätietoa lehdestä, intoa intervallista

Kävin hakemassa paikallisesta kirjastosta vähän lisäboostia treeniin. Lainasin kaikki vuoden 2012 juoksija lehdet ja yhden juoksuaiheisen kirjan. Ehdinkin kivasti selailla lehdet läpi alkuillasta samalla kun odottelin että keli viilenee edes piirun verran ja lenkkeily on yleensä inhimillisesti mahdollista.


Päätin kokeilla intervalliharjoitusta tämän päivän lenkillä. Toteutin idean siten että juoksin sykkeen tasolle 166, kävelin sen alas tasolle 136 ja juoksin taas tasolle 166. Kiva lenkki. Ja jaloissa tuntui ihan eri lailla kuin tasainen hölkkä. Ihan ehdottomasti teen vastaavantyyppisiä harjoituksia jatkossakin.

Yksi harmillinen vaiva kyllä haittasi matkalla. Jos tänne sattuu eksymään joku ihan oikea juoksija, niin olisin kiinnostunut kuulemaan miten juomapullovyön saa pysymään paikallaan ilman että verenkierto loppuu vyötärön kohdalta? Löysin kaapista hienon Dexalin juomapullon ja sille vyölaukun. Ajattelin että nythän on oikein ammattilaisen apuvälineet, nyt varmasti juoksu kulkee! Mutta ei, laukku heilui ja hyppeli, pullo vuoti ja minulla alkoi verenpaine nousta. Yritin kiristää vyön tosi tiukalle, mutta toisaalta happi kulkee elimistössä paremmin jos veri pääsee kiertämään koko kropan... joten sekää ei ollut oikein hyvä konsti... Muita kokeilemisen arvoisia ideoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti