lauantai 19. maaliskuuta 2016

HCR? Minä? Hui!

Muutama kova viikko takana ja tällä viikolla sitten se kevyt (vaan 7,5 h). Ihan on syyllinen olo voin sanoa! Pidin tällä viikolla sitäpaitsi oikein kaksi lepopäivää peräkkäin. Osaksi olosuhteiden pakosta, osaksi siksi että kerrankin kuuntelin itseäni ja noudatin coachin ohjeita ja lepäsin kun siltä tuntui. Komen päivän työreissu Saksaan, muutama huonosti nukuttu yö, illallisviinit ja muutama muuten vaan raskas juttu samalle viikolle. Se on se kokonaiskuormitus...

Mutta. Lepopäivinä ehtii jo haaveilla tulevasta ja kun kroppa lepää niin tuntuu että voimia on vaikka siirtää Mäntsälä Rovaniemelle ja mennä hiihtämään :) Mieleen hiipi jutustelu viime suununtailta kun kaveri tarjosi HCR lippua. Itse ei pääsekään muiden menojen takia.

Olen tähän asti kiertänyt kaukaa nuo massatapahtumat ja ajatellut että se ei ole yhtään mun juttu. Mutta. Sinne on lähdössä kavereita, sieltä ruuhkasta on selvinneet muutkin ja kalenterissa oli tilaa.... Ja juoksukunto on ottanut pienen nykäisyn eteenpäin... Koukuttava sarja yhteensattumia.

Tänään kysyin konsultaatiota meidän TRI porukan valmentajalta ja sain semisti myönteisen vastauksen. Alan siis valmistella itseäni henkisesti HCR kuntoon :) Hui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti