lauantai 16. tammikuuta 2016

Cool!

Vuosi on lähtenyt coolisti käyntiin kun kelit ovat olleet hyvin haastavia ulkoliikunnan suhteen. TRI porukan treenit alkoivat kuitenkin suunnitelman mukaan ja muutaman kuukauden tauon jälkeen putkahti sähköpostiin koutsilta taas myös treeniohjelma.

No, parin tunnin fillarointia on aika mahdoton, ainakin minulle, tehdä 29 asteen pakkasessa. Investoin siis 10 kerran salikorttiin ja toivon että sillä pääsee pahimmista pakkasista yli. Sekä pyörää että mattoa on tullut nyt jo kokeiltua. Tunnin fillarointi ja kahden tunnin pk lenkki meni mukavasti äänikirjaa kuunnellen. Pysyy sillä sopivalla sykealueella helpommin kun popin sijasta kuuntelee dekkaria :)

Ja sitten. Ensimmäinen yhteistreeni tänään. Pakkasta mittarissa 22 ja koutsi sitä mieltä että kun ei tuule niin keli on ihan ok pk lenkille - iiks! Hirveesti kerroksia pukeutumiseen ja hullun kiilto silmiin. Sillä mentiin tänään 18 km hissukseen hölkötellen. Kierrettiin 6 km:n lenkkiä ja otettiin hörpyt kuumaa mehua aina kierroksen vaihtumiskohdassa. Ihan yllätyin miten vähillä vaurioilla reissusta selvisin. Ei se ollutkaan niin kamalaa kuin pelkäsin! Jaa, no. Mukavampi tietty olisi juosta kympin pakkasessa. Mutta minkäs teet. Meni se näinkin. Lähes kaksi ja puoli tuntia jolkoteltiin ja siinä kohdassa päivä olikin jo lämmennyt huomattavasti. Pakkasta oli enää 19 astetta kun lopeteltiin... :) Kyllä lämmin suihku teki hyvää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti