maanantai 9. maaliskuuta 2015

Shades of grey

Tuhma Raisa! Kävin lenkillä lääkärin suosituksesta huolimatta. Tai supertuhma koska lenkkejä oli kaksi. Keli oli harmaa, tehosteväri pinkki ja mieli toivoa täynnä.Lääkäri siis suositteli 2 kk:n juoksutaukoa, tai ylipäänsä taukoa kaikesta mikä rasittaa kantapäätä. Seuraavana päivänä tenttasin urheiluhierojaa samasta aiheesta. Hieroja sanoi että juoksu ei hidasta toipumista, tekee vaan jalan tosi kipeeksi. Hmm, kumpaa jääräpää uskois.

Koska kantapää ei ollut kipeä kävellessä (joskaan rehellisyyden nimissä ei ihan entisensäkään), päätin tehdä 3 km:n testilenkin. Kyllä se muuten teki hyvää. Tuntui kuin viime lenkistä olisi ikuisuus. Kotona tarkistin mittalaitteista että itse asiassa edellisestä lenkistä oli vain 10 päivää... niin sitä jää endorfiinikoukkuun.

Kuulostelin tuntemuksia jalassa, nukuin yön yli ja kuulostelin lisää. Ei tullut kipua. Siis tein 5 km:n uusintatestin sunnuntaina. Ei vieläkään kipeä! Olen snadisti toiveikas että olen selviämässä säikähdyksellä ja pienellä harjoitussäädöllä tästä vaivasta jonka sanotaan kiusaavan monia vuositolkulla. En pistä hanttiin! Muutamia lepopäiviä ja lisää testiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti