sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kohti joulua ja vuodenvaihdetta

Laskeskelin, että saan maaliskuussa korkattuun Suuntoon 850 km juoksua tänä vuonna, mutta päätinkin siirtää tammi-helmikuun juoksut SportsTrackerista Ambitiin ja kisata itseni kanssa koko vuoden juoksuilla. Tänään mittarissa 870,9 km. Eli realistista olisi tavoitella 900 juoksukilsaa tälle vuodelle.

Eilen keräsin 13,5 km sukulaisreissulla nuoruusmaisemissa Kotkassa. Perinteinen Mussalon lenkki 10 km tuntivauhdilla mentynä. Eli minulle suhteellisen reipas tahti. Syyskuulla menin tuota vauhtia kilpailuissa, mutta silloin matkaa oli puolikkaan verran. Kisoissa tietty vauhti on aina reippaampi kiuin normilenkillä.

Ilma oli aivan ihana. Aurino paistoi ja asteita oli muutama plussan puolella. Intoa lenkkiin tuo aina myös "uusi" maisema eli joku muu kuin se mikä aukeaa eteen kun lähtee kotiovelta lenkille.

Merituulentien sillalla 20.12.2014.

Tiet olivat sulat ja mukavat juosta. Toisenlaisiakin lenkkikelejä on kuitenkin jo tänä syksynä/talvena ollut. Siksipä autoin joulupukkia ja hain pukinkonttiin itselleni piikkarit. Tässä pieni kurkkaus tulevaan :)


Ai että odotan näiden testauslenkkiä! Saa kinkku kyytiä. Niin ja joulukinkku myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti