sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Reissuu pukkaa

Tammikuulla 13 lenkkiä joista 5 hölkkää ja loput kävelyä, helmikuulla 11 treeniä joista 8 hölkkää, maaliskuulla nyt neljä hölkkää. Kyllä se siitä lähtee. Kohta on taas penikat kipeenä ja sitten voikin kaivella fillarin esille :) Ei sillä, fillari olisi muutenkin kiva kaivella taas esiin, pääsin sen kanssa niin mukavasti alkuun viime syksynä ja nyt olisi taas mukava käydä heittämässä lenkkiä vähän pidemmälle.

Oli miten oli, niin kyllähän tämä mennyt talvi ja tämänpäiväinenkin keli suorastaan kiljui lähtemään lenkille. Mittarissa oli äsken kahdeksan astetta plussaa ja aurinko paistoi ulkona. Lenkille tarkeni lähteä juoksuhousuissa (aluskalsongit sai jättää kotiin) ja takin alle riitti pelkkä yksi pusero. Vau.

Uuden mittarin kanssa olen harjoitellut sinuiksi tuloa. Dataa saapi tuosta vekottimesta ulos kyllä ihan riittävästi. Mitä se ei mittaa, niin sitä tietoa ei tartte. Eikä muuten tartte kaikkea sitäkään mitä siitä saa ulos... :)
Hieno vehje. Ja taas uusi viiteryhmä treenaajia joita voi vahtia. Puhelin kulkee lenkillä mukana musiikin takia ja sieltä vahdin Sports Trackerin käyttäjiä, sykemittarivehkeestä vahdin Suunnon laitteiden käyttäjiä. Ei jää huomaamatta keitä tässä lähistöllä liikkuu! Ai niin - kaikki eivät suinkaan kulje lenkillä kaikenmaailman mittareiden kanssa - sitä väkeä en pääse vahtimaan kuin ikkunasta heh-heh.

Lisää intoa haalin uudesta Juoksija lehdestä ja sen mukana tulleesta juoksukalenterista. Harkitsen myös vielä josko vaihdan Hyvinkään tappomaastot johonkin muuhun kevään puolikkaaseen. Vai luottaisko vaan itteensä että selviää siellä himomäkireitillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti