sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Palauttava himmailulenkki

Otin tämän päivän lenkille vain yhden tavoitteen. Syke tulee pysyä korkeintaan 150 tasolla. Kiersin 11 km:n lenkin (Lahdentie-Kotkakorventie-Vuotavantie) ja pidin vauhdin tosi maltillisena. 8 km:n tuntivauhdilla sain keskisykkeen pysymään lukemissa 149.

Lenkin aikana sääkeiju muisti minua kevätsateella joka piristi  mieltä, puhdisti ilmaa ja kasteli vaatteet.... Vettä tuli välillä vähän reilummin ja välillä vähän maltillisemmin. Näytti muuten sade loppuvan kun pääsin sisälle!

Loppumetreillä, justiin ennen kotipihaa, löysin pyörätieltä makaamasta herrasmiehen. Hänellä oli ilta ilmeisesti mennyt vähän pitkäksi ja oli sitten päättänyt ottaa tirsat naamallaan sora-asfalttipedillä. Kysyin kaverilta että onko toivoa päästä omin voimin ylös. Kun sitä voimaa ei tuntunut löytyvän niin tilasin hänelle julkisin varoin tuetun kyydin sisätiloihin. Mielenkiinnolla seurasin kuinka nopeasti tänne perähikiälle saa pollarit paikalle kun on näinkin kiinnostava ja kiireinen tehtävä tiedossa. Tällä kertaa aikaa meni tasan puoli tuntia. Meinasi meikäläiselle vilua pukata kun seisoskelin siinä odottamassa kyytiä märissä lenkkivaatteissa. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Kaveri sai kyydin ja minä lompsin lämpimään suihkuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti