torstai 6. helmikuuta 2014

Matka kohti toukokuun puolikasta julistettu alkaneeksi!

Tulihan se Hyvinkään hölkkä tuonne juoksukalentereihin! Sain päähänpinttymän että haluan osallistua taas keväällä puolikkaalle, ja tuntuisi jotenkin turvalliselta mennä juoksemaan se Hyvinkäälle jossa vedin ensimmäisen ja tähän asti ainoaksi jääneen puolikkaani viime keväänä. Ympyrä sulkeutuu - if you know what I mean. Lupailevat että maasto on tänä vuonna edellistä vuotta inhimillisempi - saas nähdä :)

Linkki Hyvinkään Hölkän tietoihin

Se on sitten aloitettava taas tosissaan valmistautuminen! Tänä vuonna olen onneksi viime vuotta viisaampi, ja ehkä hitusen verran paremmassa lähtökunnossa. Ja tiedän mitä tuleman pitää. Kovien pakkasten, omien menojen ja kaikenlaisten muiden tekosyiden johdosta olen vaan valitettavasti juossut tosi vähän tänä talvena. Tammikuulla viisi lenkkiä ja helmikuulla vasta tämänpäiväinen. Reippaita kävelylenkkejä olen toki jonkin verran tehnyt koko talven.

Uudesta projektista innostuneena menin ja tilasin Juoksijalehden ja sain kylkiäisenä hienon harjoitusoppaan. Nyt passaa seurata ohjetta ja venytellä kuten kuuluu...


Näillä sanoilla siis julistan tämän kevään projektin alkaneeksi! Toukokuussa katsotaan mihin rahkeet riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti