lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuosi pakettiin

Alkaa vuosi olla lopuillaan ja on aika tehdä tilinpäätös. Muutama päivä toki on aikaa vielä kilometrejä kerätä, mutta ihan kohta saa aloittaa taas uuden kauden.

Vuoden yhteenvetoa auttaa kovasti sähköinen harjoituspäiväkirja - toista se oli teinivuosina kun treenit piti kirjata ruutuvihkoon :) Tässä vuoden saldo per tämä aamu:


Keväällä otin kovan spurtin ja treenasin puolikasta varten niin että pääsin sen kokeilemaan toukokuulla Hyvinkään hölkässä. Tein useita aloittelijan virheitä ja tulos oli huono ajallisesti, vaikka pokaalin sieltä nappasinkin. Niin, olin siis ainoa sarjassani.

Innostuin kuitenkin kovasti lenkkeilystä - jopa niin paljon että tein lisää aloittelijan virheitä. Sain penikat kipeytymään ja jouduin vähentämään lenkkeilyä. Koska urheiluvietti oli kuitenkin vallannut mielen, vaihdoin lenkit fillarointiin. Vedin tietysti siinäkin överit :) Syksyyn mahtui myös reissu personal trainerille tekniikkaoppiin sekä yksi muutaman viikon jakso täyslepoa aika kipakan sairastelun vuoksi. Summa summarum, loppuvuosi meni rauhallisissa merkeissä ja nyt joulun "vaurioiden" jälkeen on taas into päällä katsoa kohti uutta kautta.

Koska harjoittelu on huomattavasti tehokkaampaa kun sillä on jokin päämäärä, päätin että otan tavoitteeksi osallistua ensi keväänä taas Hyvinkään puolikkaaseen. Kävin etsimässä tarkempaa tietoa päivämääristäkin, mutta ihan vielä sitä ei kisakalenterista löytynyt. Uskon kuitenkin että se taas järjestetään ja saan mahdollisuuden parantaa edellistä tulostani.

Täältä tullaan siis taas :)